Održana sjednica Skupštine akcionara/odlični rezultati/isplata 3,69 MEUR dividende | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > Novosti > Održana sjednica Skupštine akcionara/odlični rezultati/isplata 3,69 MEUR dividende
Održana sjednica Skupštine akcionara/odlični rezultati/isplata 3,69 MEUR dividende

Skupština akcionara Societe Generale banke Montenegro AD usvojila je danas godišnji izvještaj o poslovanju banke, sa mišljenjem nezavisnog spoljnog revizora. 
Banka je i u 2017. godini zabilježila odlične komercijalne i finansijske rezultate pa će akcionarima, već četvrtu godinu za redom, biti raspodijeljen dio ostvarene dobiti. Kako je odlučeno, njima će u vidu dividende, biti isplaćeno 50% ukupnog profita banke, odnosno 3,69 miliona eura.  
Odličan rezultat odraz je povećanog broja klijenata, kao i uspjeha u svim segmentima poslovanja: sa građanima, malim i srednjim preduzećima, javnim sektorom i privredom. Ostvareni rezultati kao i internacionalne nagrade potvrđuju da Societe Generale banka Montenegro AD drži jednu od vodećih pozicija na tržištu i da je prepoznata kao banka posvećena klijentima. 
Na sjednici je usvojena i odluka o izmjenama i dopunama statuta, kao i imenovanju članova Odbora direktora banke. Za članove Odbora direktora izabrani su i ove godine: prof.dr. Milorad Katnić, predsjednik Odbora direktora banke, Antoine Alexis, direktor Finansijske divizije Societe Generale Grupe za Evropu, Miroslav Hiršl, glavni izvršni direktor banke, Sonja Miladinovski, direktorka Generalnog sekretarijata Societe Generale banke Srbija i Verica Maraš, direktorka kompanije „13.jul Plantaže“.

 

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1214
  • GBP 1 0.8921
  • USD 1 1.1234
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.26 -0.32