O Societe Generale banci Montenegro | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > O Nama > O Societe Generale banci Montenegro
O Societe Generale banci Montenegro

Societe Generale banka Montenegro moderna je i dinamična finansijska institucija koja kroz široku mrežu ekspozitura u cijeloj Crnoj Gori pruža kompletan asortiman bankarskih usluga građanima i pravnim licima.

Reputaciju jedne od vodećih banaka, Societe Generale banka Montenegro stekla je svojim profesionalizmom i kvalitetom usluga zasnovanom na standardima Societe Generale Grupe. Stavljajući klijenta u centar svojih aktivnosti, banka je u posljednjih nekoliko godina značajno povećala svoje tržišno učešće, što dokazuje visok stepen povjerenja njenih klijenata.

Societe Generale Montenegro značajna je podrška građanima i važan oslonac u razvoju crnogorske privrede. Posvećenost banke dugoročnom poslovanju i razvoju u Crnoj Gori ogleda se i u činjenici da je Societe Generale banka Montenegro investirala u kupovinu poslovne zgrade u Podgorici, u Bulevaru revolucije br. 17, koja je postala i njeno zvanično sjedište. Nova upravna zgrada banke simbol je pouzdanosti i stabilnosti poslovanja, kao i namjere da i u budućnosti Societe Generale banka Montenegro bude značajan partner građanima i privredi.

Societe Generale banka Montenegro dobitnica je više internacionalnih i domaćih nagrada i priznanja, od kojih izdvajamo nagradu The Banker magazina u izdanju Financial Times Grupe iz Londona za banku godine u Crnoj Gori i to u 2012, 2014 i 2015.godini, kao i nagradu Euromoney Award for excelence za najbolju banku u Crnoj Gori u 2012, 2015 i 2016.godini.

Kao društveno odgovorna kompanija Societe Generale Montenegro nagrađena je u 2011, 2012. i 2015. godini nagradom ISKRA za filantropiju za cjelokupan doprinos banke društvu u Crnoj Gori, kao i za njen doprinos inkluzivnom obrazovanju. Banka je i dobitnik nagrade Naravno ravnopravno  koja joj je dodijeljena za najbolju praksu u postizanju rodne ravnopravnosti u Crnoj Gori.

Cilj banke jeste da i u narednom periodu na najbolji način rješava zahtjeve klijenata i poslovnih partnera i da bude predvodnik novih trendova u crnogorskom bankarstvu.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1799
  • GBP 1 0.8904
  • USD 1 1.2277
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.27 -0.33