O Societe Generale Grupi | Societe Generale Montenegro
Subscribe to Syndicate
A+ / A / A-
Naslovnica > O Nama > O Societe Generale Grupi
O Societe Generale Grupi

Societe Generale je jedna od najvećih evropskih finansijskih grupa. Zasnovana na raznolikom sveobuhvatnom bankarskom  modelu, Grupa udružuje finansijsku stabilnost sa strategijom održivog razvoja, a cilj joj je da bude referentna u bankarstvu kada je u pitanju odnos sa drugima, prepoznata na svojim  tržištima, u neposrednoj blizini klijenata, izabrana zbog kvaliteta i predanosti svojih timova.

Za 150 godina njenog postojanja, Societe Generale je igrala ključnu ulogu u ekonomiji. Sa više od 145.000 zaposlenih, sa sjedištem u 66 zemalja, dnevno uslužujemo 31 milion klijenata širom svijeta. Timovi Societe Generale-a nude savjete i usluge pojedincima, korporativnim i institucionalnim klijentima za tri suštinske oblasti poslovanja:

·           Bankarstvo za stanovništvo u Francuskoj sa Societe Generale poslovnom mrežom, Credit du Nord i Boursorama, nudi sveobuhvatne višekanalne finansijske usluge uz najsavremenija digitalna rješenja;

·           Međunarodno bankarstvo, finansijske usluge i osiguranjesa prisustvom u rastućim ekonomijama i vodećim specijalizovanim poslovima;

·           Korporativno i investiciono bankarstvo, privatno bankarstvo i upravljanje imovinom i hartijama od vrijednosti, sa prepoznatom ekspertizom, najboljim međunarodnim pozicijama i sa integrisanim rješenjima.

Societe Generale je uključena u glavne društveno odgovorne investicione indekse: Dow Jones Sustainability Index (Evropa), FTSE4Good (svijet i Evropa), Euronext Vigeo (svijet, Evropa, Eurozona i Francuska), ESI Excellence (Evropa) iz Ethibel-a i 4 STOXX ESG vodećih indeksa.

Za više informacija, partite nas na  twitter @societegenerale, ili posjetite naš sajt www.societegenerale.com.

Ekspoziture

Nekretnine

OGLAS - ponuda nekretninaOGLAS - potražnja nekretnina

Kursna lista

  • val. jed. Srednji promjena
  • CHF 1 1.1033
  • GBP 1 0.8964
  • USD 1 1.1226
  • naziv 6m. 3m.
  • EURIBOR -0.35 -0.37